ASU Poli, succes la limită în primul amical. Alb-violeții au trecut cu 1-0 de Voința Mașloc

Data publicării:
asu poli-2

În prima repriză, timișorenii au avut o evoluție mai consistentă, mai ales că primul 11 a fost format din mai mulți jucători din „garda veche". Ionuț Vucea, care a marcat cu ajutorul barei după un șut la colțul scurt, a marcat unicul gol al întâlnirii, aproape de pauză. În partea secundă, Sorin Brîndescu a schimbat complet liniile și a introdus în teren, în mare parte, tinerii fotbaliști sosiți în această vară, astfel că relațiile de joc au avut de suferit.

„Una peste alta sunt mulțumit de efortul depus, nu sunt mulțumit de joc în sine, dar e normal la faza în care ne aflăm să nu jucăm prea bine. În plus, în fiecare zi mai apar noi jucători, unii vin, alții pleacă. Sperăm însă să fim inspirați și să îi alegem pe cei mai potriviți pentru echipă și pentru ceea ce ne dorim noi", a afirmat Sorin Brîndescu, antrenor la ASU Poli Timișoara.

Campionatul Ligii a III-a va debuta pe 29 august. ASU Poli Timișoara face parte din Seria a IV-a, alături de alte 14 formații din Hunedoara, Alba, Sibiu, Gorj, Dolj și Arad.

„Va fi o serie cu deplasări foarte lungi, ceea ce va fi foarte greu pentru noi. Vor fi costuri foarte mari, însă sperăm să le facem față. Încercăm în această perioadă să culegem informații despre adversarele din campionat", a adăugat Sorin Brîndescu.

Pentru alb-violeți urmează, săptămâna aceasta, două teste importante, cu divizionara secundă Metalul Reșița. Primul meci va avea loc miercuri, de la ora 18, pe „Știința", iar returul sâmbătă, de la ora 11, în Valea Domanului.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: Daniel Șoșdean
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri