ASU Poli Timișoara, deplasare în „vecini”. Alb-violeții evoluează mâine pe terenul celor de la Millenium Giarmata

Data publicării:
asu poli

Cele două grupări sunt singurele reprezentante ale Timișului la acest nivel care au strâns puncte în runda inaugurală. Alb-violeţii au dispus clar de Minerul Motru, 3-0 pe „Ştiinţa”, în timp ce gruparea din Giarmata a revenit cu un punct (0-0) de pe terenul nou-promovatei Măgura Cisnădie.

„Trebuie să avem răbdare, avem jucători...cel puțin juniorii au potențial și trebuie să și-l exploateze mai mult. La Giarmata va fi un meci de care pe care. Noi vrem să îl câștigăm, să vedem însă dacă și putem”, precizează Sorin Brîndescu – antrenor ASU Poli Timișoara.

Millenium Giarmata este formaţia la care s-au produs cele mai multe modificări în această vară, dintre toate componentele seriei a IV-a și asta după ce la echipă au sosit mai bine 10 nume noi.

De cealaltă parte, ASU Poli va avea tot lotul valid pentru jocul de mâine, iar Sorin Brîndescu se va putea baza chiar și pe juniorul Marius Marin, care a revenit din stagiul de pregătire efectuat la Inter Milano. Partida Millenium Giarmata și ASU Politehnica va avea loc mâine, de la ora 17, pe stadionul „Nicu Moraru” din localitatea timişeană.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: Dan Petcu
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri