ASU Poli Timișoara, lider în seria a IV-a

Data publicării:
asu poli lider

Actul secund a început aproape la fel de abrupt și Cherecheș i-a readus în joc pe oaspeți.Doar că Bilia a tăiat complet elanul arădenilor la faza imediat următoare, cu largul concurs al lui Păduraru. Faze notabile de fotbal nu s-au mai întâmplat până la final. În schimb, la mijlocul reprizei secunde, meciul s-a întrerupt minute bune pentru o încăierare generală, în urma căreia au fost eliminați Rebenciuc de la gazde și Mihuța de la oaspeți.

„M-am îngrijorat pentru că am dat prea repede două goluri și ne-am relaxat apoi. N-am mai fost preocupați de joc și ne-a costat acest lucru. Dar, repet, am avut totuși puțină șansă pentru că am reacționat la 2-1 și am făcut, repede, 3-1”.

„Mulți jucători de la noi au avut probleme de sănătate... au fost internați, le-au făcut perfuzii, dar nu vreau să caut scuze. Am început foarte prost meciul, am luat două goluri repede și lucrul ăsta ne-a costat în final”, a admis și tehnicianul arădenilor, Călin Cojocaru.

Runda viitoare, alb-violeții vor evolua la Alba, împotriva celor de la Performanța Ighiu, într-un meci în care nu vor putea fi folosiți Rebenciuc, Birău, Marin și Vucea – toți suspendați.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Petcu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri