ASU Politehnica are 9 nume noi, înaintea plecării în cantonament

Data publicării:
se contureaza lotul

În acest moment, sunt nouă jucători reținuți în lotul nou-promovatei în liga secundă, iar cel mai probabil vor participa cu toții la stagiul de zece zile din Ungaria.

Portari: Alexandru Mitrea (ex-CS Ineu), Alin Constantinescu (ex-Ceahlăul Piatra Neamț)

Fundași: Laurențiu Telescu (ex-Mama Mia Becicherecu Mic), Flavius Vlădia (ex-CSM Lugoj)

Mijlocași: Dan Constantinescu (ex-TSV Berg), Patrick Niță, Denis Băban (ex-Mama Mia Becicherecu Mic)

Atacanți: Arthur Teuț (ex-Csikszereda Miercurea Ciuc), Ștefan Blănaru (ex-Millenium Giarmata)

Alb-violeții s-au întărit în toate compartimentele, însă cele mai cunoscute nume sunt, cu siguranță cele ale lui Laurențiu Telescu, Ștefan Blănaru și Flavius Vlădia, care au evoluat, ultima dată la echipe din zonă, în Liga a III-a. Sorin Brîndescu i-a mai reținut în lot, printre alții, și pe Denis Băban, fiul fostului atacant al Politehnicii din anii 90, și Patrick Niță – mijlocași crescuți la școala de fotbal de la Jimbolia.

Și la capitolul plecări, ASU Politehnica are în acest moment patru certitudini. E vorba despre portarul Robert Rogojină și jucătorii de câmp Narcis Damian, Dorin Codrea și Andrei Sulea, care nu mai intră în vederile antrenorului Sorin Brîndescu pentru noul sezon. Lor li se adaugă, firește, și Marius Marin, care în luna iulie va pleca în Italia, la Sassuolo. Timișorenii iau calea Ungariei, la 1 iulie, pentru un cantonament de 9 zile la Bekescaba.

Redactor: Claudiu Sav

Operator: George Ștefăniță

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri