Sari la conținut

ASU Politehnica, fără succes în amicale

Arădenii au condus la două goluri diferență, prin reușitele lui Leucuța, în prima repriză, și Marius Ion, în minutul 75, în vreme ce alb-violeții au redus din handicap cu cinci minute înainte de ultimul fluier, prin punctul semnat de mezinul Patrick Peter, după un final de meci în care timișorenii au ratat mai multe ocazii.

„S-au jucat cu focul la un moment dat, pentru că și adversarii noștri au avut ocazii de a marca, acum la sfârșit, când au tratat jucătorii noștri lejer jocul. Una peste alta însă, consider că antrenamentul a fost unul reușit”, a spus, la final, Ionuț Popa, antrenorul Șoimilor.

„Au fost momente bune de joc ale noastre, cu momente mai puțin bune. Problema e că încă nu reușim să ducem mingea în zona de finalizare și nu ne creem foarte multe ocazii și nu prea înscriem.Sperăm ca atunci când începem campionatul să nu mai facem greșeli și să jucăm mai bine”, a precizat și Sorin Brîndescu, antrenorul timișorenilor.

Liderul seriei a IV-a a Ligii a treia continuă programul partidelor de verificare miercuri, în deplasare, împotriva colegei din campionat, CS Ineu.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Șoșdean