Atac dur din Timiș la adresa PSD și PC. Opinia lui Nicolae Robu despre Dan Voiculescu: stă în spate și ghidează niște păpuși!

Data publicării:
Robu-1

”În USL Timiș a fost o colaborare foarte bună, dar a dezamăgit la nivel național - PSD e vinovat că în permanență a încercat să acapereze puterea, a avut o atitudine incorectă față de parteneri. Nu se poate pune egalitate niciodată între PNL, UNPR si PC”, a declarat vineri Nicolae Robu.

Despre Partidul Conservator, președintele PNL Timiș spune că ”cea mai mare vină e că insistă să existe, că e un partid fără legitimitate”.

Nicolae Robu l-a criticat dur pe Dan Voiculescu: "Nu are o funcție asumată, stă în spate și ghidează niște păpuși. Nu își asumă funcția de președinte de partid".

UPDATE 2. Astăzi, la Timişoara s-a semnat protocolul pentru noua uniune politică din România - Uniunea Social Democrată

Titu Bojin, Ion Răducanu şi Maria Grapini, liderii locali ai PSD, UNPR şi PC s-au întâlnit la sediul Partidului Social Democrat Timiș, acolo unde, oficial, au dat naştere noii alianţe. 

UPDATE 1. Monica Macovei, la Timișoara: Grapini e agramată și a sugrumat mediul de afaceri!

Prezentă la Timişoara, europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat că îşi doreşte ca PNL şi PSD să rămână împreună, pentru a plăti pentru toate ilegalităţile comise în perioada alianţei. În plus, Macovei a avut declaraţii dure la adresa Mariei Grapini, preşedintele Partidului Conservator Timiş şi candidată la alegerile europarlamentare: ”Grapini e agramată și a sugrumat mediul de afaceri. Cei din USL sunt împreună ca să fure și să nu fie pedepsiți”.

Reporter: Adina Iriza
Operator: Viorel Jiva
Editor web: Călin Țenche 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri