Au accelerat cu distracția la... Revelionul Automobiliştilor

Data publicării:
Revelionul automobilistilor 01

Câteva zeci de arbitri, organizatori, membri ai comisiilor de organizare de competiţii auto & karting şi iubitori ai sportului cu motor din judeţul Timiş au sărbătorit realizările din 2013. „În 2014 nu vrem să scădem ştafeta, dimpotrivă, să o mărim, vom păstra numărul de competiţii, va fi o diferenţă în sensul că vom face două competiţii de supermarcă, una dintre ele, care a avut istorie în Banat, un raliu“, ne anunță Ladislau Marius Giurisici, preşedintele Comisiei de Automobilism şi Karting Timiş.

Revelionul automobilistilor 01
Revelionul automobilistilor 01


Distracţia a fost la ea acasă după un an încărcat de evenimente automobilistice. Ce-şi doresc principalii actori ai acestui sport de la 2014? Cât mai multe victorii! „În 2014 sperăm să câştigăm, cu toate că, în fiecare an, competiţia este acerbă. Este greu să ajungi în vârf, dar şi mai greu să te menţii“, spune Carmen Kraus, copilot al lui Alexandru Krepelka, campion naţional automobilism.

„Sper ca la anul să iau titlul de campion naţional la Raliul Banatului şi să particip la Raliul Sibiului. Trebuie, pentru toate performanţele de anul trecut, să şi sărbătorim“, susține Marius Giurisici, vicecampion national la automobilism.

În 2013, 25 de sportivi (opt la karting şi 17 la automobilism), precum şi două echipe din Timişoara s-au aflat printre laureaţi, la nivel naţional.

CITEȘTE ȘI Revelionul Studenţesc, la Timișoara: cu sesiunea e ”foarte complicat”, cu distracția nu!

reporter: Miodrag Hojda
operator: Mihai Pop
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri