Sari la conținut

Au amânat două jocuri la rând

Cei doi sârbi participă cu reprezentativa țării lor, în aceste zile, la Europeanul de futsal. Situația nu este însă neapărat pe placul antrenorului principal, Robert Lupu.

„Mulți spun că ne convine această situație, pentru că nu avem jucătorii. Noi nu vrem să amânăm meciuri pentru că ne vom aglomera pe parcurs. Anul trecut, din același motiv am jucat din trei în trei zile, uneori. La cele mai grele meciuri, Târgu Mureș și Deva am jucat la patru zile”, a spus Robert Lupu, antrenor-jucător al Informaticii.

În ciuda unui viitor program încărcat, Lupu speră ca echipa sa să își îndeplinească obiectivul. Antrenorul-jucător al Informaticii vede în campioana en-titre, Cityus Târgu Mureș, principala contracandidată.

„Eu totuși cred că Târgu Mureș, chiar dacă au luat bătaie de la noi – sunt o forță. Așa am simțit-o toți, în ciuda victoriei. I-am simțit aici, lucru care nu s-a întâmplat și cu Deva. Asta a fost diferența”, a completat Lupu.

În condițiile date, Informatica Timișoara revine pe parchetul sălii Constantin Jude pe 8 februarie, de la ora 18:00, în fața celor de la Muncitorul Reșița, locul 9 în Liga 1. Datele pentru celelalte două jocuri nu au fost făcute încă publice.

Redactor: Claudiu Sav