Au fost publicate rezultatele la titularizare. Vezi ce note au obținut dascălii în Timiș

Data publicării:
titularizare 1



Vezi AICI rezultatele candidaților la titularizare în Timiș


La nivelul județului Timiș, cea mai mare parte din cele 140 de catedre sunt în mediul urban - 100. Examenul de astăzi este o piatră de încercare pentru mulți dascăli tineri: din totalul candidaților, 155 sunt absolvenți de facultate.
 
Calendarul examenului de titularizare:  afişarea rezultatelor finale, în 8 august, vezi când se face repartizarea pe posturi

Contestaţiile la titularizare se depun în perioada 5-6 august la sediile inspectoratelor şcolare judeţene (astăzi, 5 august, imediat după afişarea rezultatelor, până la ora 21, respectiv mâine, 6 august, între orele 8 şi 15), precizează MEN. Afişarea rezultatelor finale la titularizare are ca termen data de 8 august.

Repartizarea candidaţilor pe posturile pentru angajare pe perioadă nedeterminată va avea loc la nivelul centrelor de concurs, în zilele de 9 şi 12 august. Miercuri, 14 august, se va desfăşura repartizarea candidaţilor pe posturile pentru angajare pe perioadă determinată, tot la nivelul centrelor de concurs.

UPDATE. Titularizare 2013 în județul Timiș: 5 note de 1 (unu), dar și 8 note de 10. Procentul notelor peste 7, titularizabile, este de 50%!

Cu totul, au fost 1246 dascăli înscriși la titularizare, însă numai 990 au obținut note în urma examenului, diferența reprezentând-o cei retrași, care nu s-au prezentat la examen ori eliminați.

Avem profesori de nota unu! La titularizare, au fost obținute 5 note de 1, la care se adaugă 183 note până la 4,99.

În continuare, între 5 și 5,99 sunt 177 de note, iar între 6 și 6,99 sunt 129 de note. Cei care au obținut note în acest interval pot spera la angajarea pe perioadă determinată - suplinire.

Procentul notelor peste 7, titularizabile, este de 50% în Timiș: sunt 242 note între 7 și 7,99, 161 note între 8 și 8,99, dar și 85 de note între 9 și 9,99. Sunt și dascăli de 10, în total, s-au obținut 8 note maxime în Timiș.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7, atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului. 

Reporter: Miodrag Hojda
Editor web: Călin Țenche 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri