Au ieșit din lupta pentru titlu cu fruntea sus

Data publicării:
rezumat ch poli-1

Handbaliștii de la Dinamo au câștigat și la Timișoara și s-au calificat în finala Ligii Naționale după minimum de meciuri. Învingători în prima partidă cu 30-26, bucureștenii au avut emoții în prima parte a meciului de pe Bega. A fost 14-12 la pauză pentru gazde, care au jucat fără suspendații Chikovani și Timofte. Dinamo a evoluat însă excelent în partea secundă. Echipa antrenată de Eliodor Voica a întors soarta meciului după o prestație bună a portarului Irimuș, dar și datorită ratărilor bănățenilor. La jumătatea reprizei a doua, scorul era egal, 21-21, după care oaspeții s-au desprins treptat. S-a terminat 32 la 28 pentru Dinamo care nu a mai pierdut la Timișoara din 2012.

„Cred că nu greșesc absolut deloc dacă aș începe cu felicitarea, cu litere mari, din punctul meu de vedere, pentru echipa din Timișoara, care astăzi a avut un joc foarte bun și arătat că nu întâmplător a ajuns aici”, a precizat Eliodor Voica, antrenor Dinamo București.

„Vreau să îi felicit pe băieții mei care, fără patru jucători extrem de importanți, au făcut o partidă senzațională. Un joc după care sunt extrem de fericit și mândru, dacă e să ne uităm la modul în care am evoluat și la cum ne-a ajutat și publicul”, a spus șiPero Milošević, antrenorul celor de la CH Politehnica Timișoara.

„Dinamo a meritat astăzi victoria, îi felicit. Noi am rezistat vreo 40 de minute, probabil s-a simțit că nu avem jucători la schimb, e destul de dificil să duci un meci întreg”, a completat Iulian Halcă, de la CH Politehnica Timișoara.

Adversara alb roșiilor din finală va fi decisă luni, în direct la Digisport 3, după meciul trei dintre CSM București și Potaissa Turda.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Mihai Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri