Au ratat promovarea dar nu dezarmează

Data publicării:
turneu agroland

Pentru Agroland au evoluat chiar şi jucătoare care anul trecut jucau în campionatul „Speranţe”, iar acest lucru a contat, cu atât mai mult cu cât oaspetele au avut în teren jucătoare de peste 35 de ani. Gălăţencele s-au impus la 21, 17 şi 22, însă în ciuda reuşitei de pe teren, nu sunt sigure de promovare.

„Urmează greul... bani puţini, jucătoare nu prea găsim... aţi văzut ce e în Liga 1 se joacă numai cu „străineze”. O să fie foarte greu”, a explicat, la final, Ileana Berdilă, antrenor CSU Galaţi.

„Vârsta îşi spune cuvântul, din păcate... nu ai cum să treci peste diferenţa aceasta de vârsă enormă. Au avut jucătoare în cea mai bună jucătoare a lor, căpitanul echipei, de vârsta mea... 39 de ani. Noi am avut în teren fete de 14, 15 şi 16 ani”, admite Dan Jitaru, antrenorul celor de la UVT Agroland Timișoara.

Deşi pe teren obiectivul a fost ratat, Dan Jitaru speră să primească şi în acest an o invitaţie de participare în divizia A1 din partea Federaţiei.

„Din păcate, ne-am împotmolit dar trag speranţe că nu e totul pierdut din acest aspect şi în mai puţin de două săptămâni când vor fi înscrierile în Divizia A, e posibil ca Galaţiul să nu se înscrie”, continuă Jitaru.

SCMU Piteşti a câştigat toate cele trei meciuri desfăşurate în sala „Contantin Jude”, în vreme ce cealaltă gruparea timişoreană, CSU Politehnica Timişoara a încheiat turneul pe ultima poziţie, cu înfrângeri pe linie.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Șoșdean

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri