Aventuri la înălțime, deasupra Timișoarei, pentru o cauză nobilă: lupta împotriva cancerului

Data publicării:
colaj zboruri pr



Iar vremea a fost numai bună pentru ca Timișoara să se vadă incredibil de la înălțime. Nici un nor pe cer și soare blând de toamnă. Amatorii de aventuri la înălțime au venit la Aeroportul Utilitar Cioca, au zburat jumătate de oră deasupra orașului, și astfel au contribuit cu bani la cumpărarea unui mamograf performant pentru depistarea cancerului la sân.



Totul a fost posibil prin implicarea unei companii aeriene care realizează zboruri deasupra Timișoarei și care s-a alăturat cauzei, donând 1 eurocent pentru fiecare minut de zbor, din biletul de zbor cumpărat, bani care intră în conturile unei asociații care sprijină femeile.

zboruri caritabile Timisoara 01
zboruri caritabile Timisoara 01

Pe lângă banii strânși din zboruri, pasagerii pot dona si sume mai mari. Campania care a început în luna octombrie și-a propus strângerea a 200.000 de euro pentru cumpărarea unui mamograf performat care să depisteze și stadiile incipiente ale bolii.

După achizitionarea mamografului, 5.000 de femei cu o situație materială precară vor putea beneficia de analize gratuite. Zborurile din seria ”Aripi în lupta împotriva cancerului” se fac până la finalul lunii noiembrie.

Reporter: Sorina Covlea
Operator: George Ștefăniță
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri