Bălăceală la 30 de grade, la singurul parc acvatic din vestul țării

Data publicării:
aqualand deva

Dacă afară sunt cel mult 7 grade celsius, atmosfera din Aqualand este una de vară. În aer sunt în jur de 30 de grade celsius, iar apa din bazine are între 32 și 35 de grade. Sute de persoane vin aici în weekend, iar vizitatorii nu sunt numai din judeţul Hunedoara. Turiştii vin din Alba, Sibiu, Caraş Severin, Timiş, Cluj, sau chiar din capitală.

„[Cui îi place mai mult? Dumneavoastră sau fetiței?] La amândoi, dar ei mai mult. [Un bazin preferat?] Nu. Noi suntem de la București, special am venit, de la București special. [Și cum vi se pare? A meritat drumul?] A meritat, în fiecare an, în noiembrie, venim aici", spune un turist.

„[E mai bine decât afară?] Da, mai bine și mai relaxant, pentru timp liber, e un weekend minunat cu copiii", spune un altul.

Parcul acvatic din Deva aparţine municipalităţii. Aici sunt bazine de mai multe dimensiuni. De la cele mai mici pentru copii până la bazinele cu valuri sau hidromasaj. Patru tipuri de saună și o salină completează oferta unei zile de vacanţă.

„Foarte frumos, foarte bine e, distracție la maximum. [Alt bazin vă mai place?] Da, cel cu valuri", spune un alt turist venit la Deva.

 „Le-am încercat pe toate, dar copilul se dă pe tobogan, și atunci stăm și-l păzim" - adaugă un altul.

Prețul unui bilet pentru trei ore variază între 15 și 25 de lei. Turiștii își pot face și abonamente cu 10 până la 25 de intrări. Complexul acvatic a fost deschis în decembrie 2011 și a fost realizat cu fonduri europene de către primăria Deva.

Reporter: Andrada Velciov

Operator: Tiberiu Mariș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri