Sari la conținut

BASCHET. Au legat două victorii

Timişorenii s-au desprins din primul sfert, încheiat cu un avans de 14 puncte, apoi au extins avansul la 18 lungimi, 33-15, dar mai aveau doar cinci puncte la pauza mare, 46-41. Repriza a doua a fost o cursă de urmărire a roș-albilor, care însă nu s-au apropiat la mai puțin de două puncte, iar Timișoara a bifat al doilea succes din două meciuri cu Dinamo, în 2016. Mladen Jeremic a fost din nou coşgheter, cu 22 de puncte, însă o prestaţie remarcabilă a avut şi Slobodan Dundjerski, aflat aproape de triple-double: 18 puncte, 10 recuperări, 7 pase decisive.

„În mare parte am jucat bine. Dar, la fel ca în ultimele meciuri, în unele momente am avut câteva minute mai slabe. Mergem miercuri la Târgu Jiu să încercăm să câștigăm și acel joc”, a spus Slobodan Dunđerski, de la SCM BC Timișoara.

„Liga este foarte strânsă și fiecare victorie este foarte am importantă. Astăzi am obținut un succes extrem de importantă pentru salvarea de la retrgoradare”, a completat Nenad Markovic, antrenorul secund al celor de la SCM BC Timișoara.

Cu șapte victorii stagionale, Timișoara dispută două partide ce pot aduce clarificări în zona retrogradării, miercuri, de la ora 17,00, pe terenul Energiei Târgu Jiu, și sâmbătă, de la 18,00, acasă cu Piteștiul.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Adrian Ionescu