Bătaia de la Buziaș. Mărturii despre cele întâmplate: ”i-au dat în cap, unde au apucat, au băgat furca în el”

Data publicării:
bataie prima



”I-a dat în cap, a picat jos, după aia s-au adunat toți, s-au pus pe el, i-au dat în cap, unde au apucat, au băgat furca în el”, ”Ce-or avut în mână, cu toate au dat în bietul om, aici în drum”, ”Eu, împreună cu prietenul meu, am mai avut odată, în centrul orașului, o altercație cu ei, l-au înjunghiat, iar nu s-a întâmplat nimic și acum avem proces cu ei, cred că vor să ne intimideze”, spun persoane care au asistat la agresiune.

Pe imagini se poate observa cum bărbatul este lovit până cade din picioare. Apoi, agresorii se retrag, iar victima este lăsată în stradă. Trecătorii au fost cei care au sunat la 112. La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Poliţiei, Jandarmeriei şi Ambulanţei. 

”În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul a fost agresat fizic de patru persoane cu vârste între 18 şi 63 de ani, toţi din Buziaş. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală şi ultraj contra bunelor moravuri”, a anunțat, luni, IPJ Timiș.  

Care este starea bărbatului agresat? În acest moment, bărbatul se află la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială a Spitalului Municipal din Timișoara. Inițial, după conflict, a fost dus la spitalul din Buziaș, iar medicii de aici au considerat că starea lui, deosebit de gravă, impune transferarea la Spitalul Județean din Timișoara. A fost supus mai multor operații și, pentru că avea răni foarte grave la nivelul feței, a fost dus la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială.

Reporter: Vlad Ungar
Operator: Viorel Jiva
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri