Sari la conținut

Bătaie cu apă în prima zi de vară. Sute de timişoreni s-au răcorit în Parcul Botanic

De la cei mai mici și până la persoane trecute demult de vârsta copilăriei, toţi cei care au vrut să se răcorească în prima zi de vară au venit în Parcul Botanic. Iar distracţia a fost în toi, cu atât mai mult cu cât în oraşul de pe Bega s-au înregistrat 30 de grade Celsius.

- Aţi mai fost la o bătaie cu apă? ”Da, dar nu aşa ca asta”, ”Pistoale, sticle, de toate. Ce ne trebuie”, - Cât timp aveţi de gând să vă bateţi cu apă? ”Trei ore”, spuneau cei prezenți.

Nu doar copiii s-au distrat la bătaia cu apă. Acest domn de exemplu a intrat în luptă cu un pistol improvizat: ”L-am găsit aici. AG cu apă”, - Sărbătoriţi ca un copil? ”Da, fiecare părinte rămâne un copil atât timp cât are părinţi”.

Bătaia cu apă a fost organizată de trei tineri care şi-au propus să scoată tânăra generaţie în aer liber, la mişcare şi distracţie. ”Am zis că generaţia de azi stă numai pe calculator şi am zis să facem ceva distractiv, să scoatem lumea afară. E un mod de a ne juca să zis aşa, şi cei mici, şi cei mari”, ne-a declarat Ştefan Bogdan, organizator.

Bătaia cu apa a durat mai bine de o oră.

Reporter: Caterina Ledrer
Operator: Viorel Jiva
Editor web: Călin Țenche

Pe aceeași temă