BC Timba Timișoara, victorie cu 90-78 în fața Concordiei Chiajna. Obiectiv îndeplinit pentru actualul sezon

Data publicării:
timba prima-1

Concordia Chiajna le-a dat emoţii timişorenilor, în primul sfert, pe care l-au câştigat cu 27-24. Mai puternici sub panou şi mai eficienţi de la distanţă, ”urşii” au reuşit să remonteze şi chiar să preia conducerea până la pauză.

Desprinderea s-a produs în sfertul trei, unul în care nici time-out-urile cerute de Vlastimir Vukadinovic n-au reuşit să îi trezească pe ilfoveni. La adăpostul unei diferenţe de 13 puncte, Bogdan Murărescu a abordat relaxat ultimul sfert, unul în care le-a dat şanse pe final şi lui Udrea, Medgyesi şi Kaed Bey Gyori, în timp ce tânărul Casian Todorov şi-a făcut debutul în Liga Naţională.

Cel mai bun marcator al meciului a fost Pidi Czmor, cu 22 de puncte. John Florveus a reuşit un double double, cu 17 puncte şi 12 recuperări, dar performerul zilei a fost Vedran Nakic, autor a nu mai puţin de 16 pase decisive, care s-au adăugat celor 18 puncte marcate.

Timba se impune cu 90-78 şi îşi asigură practic poziţia a 12-a în clasament, pe care şi-o propusese odată cu reformarea lotului.

redactor: Ionuţ Suciu
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri