BC Timişoara, extratransferuri inspirate. Cel mai reușit, al sârbului Nikola Gacesa

Data publicării:
BCT prima

Nikola Gacesa a venit la Timişoara de la Igokea Aleksandrovac şi e lider la capitolul recuperări, cu o medie de 6,4 - pe meci, cărora li se adaugă 14,8 puncte, pentru un indice de eficienţă de 17,2, cel mai mare din echipă. Cel mai bun meci al sârbului a fost în prima etapă din retur, cu BCM U Piteşti, în care a reuşit cu double-double, cu 25 de puncte şi 11 recuperări.

 

Cel mai nou jucător al ”leilor”, Darren Fenn, a fost, la rândul lui titular în cele trei meciuri de campionat în care a evoluat, dar s-a completat la perioada petrecută în teren, cu Aleksandar Radulovic. Americanul are medii de 15,3 puncte şi 5 recuperări, pentru un indice de eficienţă de 16.

Primul extratransfer al bănăţenilor a fost Jason Conley. În cele 10 meciuri jucate, americanul a avut medii de 11,3 puncte şi 6,6 recuperări. Nikola Vasojevic nu a prins decât trei minute în meciul cu BCM U Piteşti, în care s-a accidentat.

La BC Timişoara, cel mai bun marcator rămâne Zlatko Jovanovic, cu medii de 17,7 puncte marcate, în cele 15 meciuri jucate. Fundaşul e lider şi la pase decisive, cu 5,5 pe joc.

redactor: Ionuţ Suciu
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri