BC Timișoara, înfrângere în fața vicecampioanei, 93-99 cu BC Tg Mureș

Data publicării:
BCT 1

Leii” din Banat s-au îndepărtat de obiectivul promovării în play-off, după înfrângerea de sâmbătă, 93-99, suferită în sala „Constantin Jude“ din Timișoara.

„A fost un meci la care trebuia să tranşăm la un moment dat în favoarea noastră, nu am reuşit. Presiunea este foarte mare. E vorba de play-off, presiunea e foarte foarte mare, orice meci acasă o să fie în această manieră. Din păcate, atunci când ştii că orice înfrângere, indiferent cum joci, cum nu joci, te duce undeva departe de play-off, crează o foarte mare presiune. Trebuie să facem faţă acestei presiuni şi în continuare“, a afirmat după meci Dragan Petricevic, antrenor BC Timișoara.

După un prim sfert în care oaspeții au condus cu cinci punte, 25-20, Jovanovic și Gacesa au întors balanța în sfertul secund. Timișorenii au reușit să treacă în avantaj înaintea ultimelor 10 minute: 73-70 pentru BC Timișoara indica tabela înaintea ultimului sfert. Dar ultimele minute ale jocului au însemnat și momentele în care mureșenilor le-a intrat aproape totul.

„Ne-a fost foarte mare teamă de meciul împotriva Timişoarei. Ştim că Timişoara joacă pentru a merge în play-off. Am fost cam nervoşi în această seară, dar ştim că Timişoara este presată şi am încercat să ne facem jocul nostru“, a declarat și Srecko Sekulovic, antrenorul oaspeților.

 

BC Timișoara ocupă locul 8, cu 25 de puncte. Următorul meci al bănățenilor va avea loc în 16 februarie, de la ora 18, la Steaua CSM Eximbank, meci transmis în direct de DigiSport.

reporter: Miodrag Hojda
operator: George Ștefăniță
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri