BC Timişoara: la șapte secunde de victorie pe terenul liderului Ligii Naţionale, CSM Oradea

Data publicării:
bct prima 1

”Leii” au început în forţă confruntarea cu CSM Oradea şi, graţie unei apărări om la om, au primit numai 9 puncte în primul sfert. Jovanovic şi-a continuat recitalul până la pauză, sprijinit cu aruncări de la distanţă de Lăpuşte şi cu recuperări, de Conley, iar la începutul reprizei secunde, bănăţenii aveau un avantaj de 15 puncte.

Însă Cristian Achim a mutat tactic după pauză. L-a pus pe Dani Popescu să îl hăituiască pe Jovanovic şi a blocat orice tentativă de aruncare a oaspeţilor. Diferenţa a scăzut până la şapte lungimi înaintea ultimului sfert. Fără soluţii creative în ofensivă şi taxată sistematic pentru faulturi, BC Timişoara a reuşit numai cinci puncte din acţiune în ultimul parţial, însă, graţie defensivei, a rezistat la conducere până cu şapte secunde înaintea sirenei finale.

Subotic a adus Oradea în premieră la conducere, la 59-58, iar Gacesa a ratat aruncarea finală, astfel că Timişoara rămâne din nou doar cu impresia artistică. Punctele pentru execuţie sunt aşteptate luni, contra Energiei Rovinari.

redactor: Ionuţ Suciu
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri