BC Timișoara, meci de verificare cu o nou-promovată. „Leii din Banat" joacă sâmbătă cu Phoenix Galați

Data publicării:
bct-1

Echipa condusă de Dragan Petricevic va primi vizita celor de la Phoenix Galați, una dintre nou-promovatele Ligii Naționale. Confruntarea va începe sâmbătă, de la ora 19,00, iar abonații BC Timișoara își pot ocupa locurile rezervate, și la acest meci, la care intrarea va fi liberă de la rândul al cincelea în sus. Aceasta este a opta partidă de verificare din intersezon și prima cu o echipă din România. BC Timișoara a câștigat patru jocuri și a fost învinsă de trei ori, de campioanele Slovaciei, Austriei și Serbiei.

„Suntem pe un drum bun, pe o direcție bună. Toată lumea baschetului, la unison, e cu aceeaşi părere: Timişoara are echipă bună. Dar eu văd două favorite, Clujul şi Steaua. Şi restul... un grup mare de echipe bune... Târgu Mureș, Târgu Jiu, Oradea, Dinamo, noi...", precizează Dragan Petricevic, antrenor BC Timișoara.

Primul joc oficial al noului sezon pentru timișoreni este programat pentru 22 septembrie. BCT va evolua, în deplasare, în optimile de finală ale Cupei României, pe terenul celor de la Energia Târgu Jiu. Returul este programat patru zile mai târziu, pe Bega.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: George Ștefăniță
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri