BC Timișoara, meci vital pentru accederea în play-off

Data publicării:
Petricevic prima

Alb-violeții pregătesc partida cu încredere, dar și cu atenție pentru că orice pas greșit îi poate costa, mai ales că vin după două înfrângeri consecutive în campionat și au nevoie de prețioasele puncte puse la bătaie. Legăturile de joc au început să se sudeze, spun oficialii bănățeni, iar acest lucru se vede tot mai bine pe teren.

„Noi ne pregătim bine, am reglat foarte multe lucruri în cadrul echipei, chimia de joc începe să prindă contur, relațiile între jucători prind și ele un contur bun, adică încep să fie uniți în jurul unui scop comun, din ce în ce mai mult“, afirmă Dragan Petricevic, antrenorul celor de la BC Timișoara.

”Leii” din Banat văd meciul ca unul de o importanță deosebită, iar pentru ei succesul este singura opțiune. „Pentru noi numai victoria contează, bineînțeles că nu este egal, dar dacă pierdem și meciul acesta, pentru noi, calculele sunt cam rele“, socotește Florin Lăpuște de la BC Timișoara.

BC Timișoara ocupă locul 9 în clasament, iar adversara de duminică este pe locul 10, la diferență de două puncte, dar cu un joc mai puțin disputat. Meciul cu Steaua este programat de la ora 17 și va fi transmis de Digisport.

reporter: Miodrag Hojda
operator: Adrian Hrișcu
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri