Bucuria copiilor: au descoperit... Casuţa Piticilor la Institutul Francez din Timișoara

Data publicării:
copii la Institutul Francez 10

Indiferent de activităţile la care au participat, cei mici au fost încântanţi: ”Mi-a plăcut foarte mult”. - Ce ai învăţat tu azi aici? ”Nişte paşi de dans”, ”Am învăţat culorile şi ne-am jucat un joc interesant”. - Ce joc? ”Cu forme”.

Părinţii susţin că aceste activităţi sunt binevenite în condiţiile în care nu au foarte multe locuri în Timişoara unde să meargă cu copii: ”Afară nu mai avem multe zile de căldură şi doamnele sunt foarte bine pregătire şi copiii sunt foarte fericiţi”, ”Îmi place limba franceză şi vreau să le insuflu şi copiilor spiritul asta. Şi e un mod de a petrece timpul liber”.

copii la Institutul Francez 01
copii la Institutul Francez 01


”Ne plac copiii, ne plac activităţile pentru copii şi am dori să facem un fel de panoramă a activităţilor pentru copii care există în Timişoara. Niciodată nu sunt prea multe”, afirmă Flaminia Prodan, reprezentant al Institutul Francez din Timișoara

Activităţile de la Institutul Francez s-au adresat copiilor între unu şi 14 ani. Evenimentul a avut loc la Timişoara pentru a doua oară, iar organizatorii susţin că alte asemenea proiecte vor mai avea loc şi în perioada următoare.

Reporter: Marcela Sferlea
Operator: George Ştefăniţă
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri