Călin Dobra, laudatio pentru Rovana Plumb

Data publicării:
dobra

Călin Dobra, preşedintele ales al PSD Timiş, vrea ca Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, să fie cea care deschide lista partidului pentru alegerile europarlamentare din luna mai. 

"Doamna ministru nu este pregătită pentru alegerile europarlamentare, ci este şi cea mai potrivită să deschisă lista pentru PSD. Săptămâna trecută, Liviu Dragnea afirma că o va propune pe Rovana Plumb să ocupe primul loc pe lista PSD pentru alegerile noilor eurodeputaţi", a declarat Călin Dobra, preşedintele PSD Timiş.

"Sunt membră a acestui partid din 1994. Sunt o pro-europeană convinsă. Trăim într-o perioadă cu multiple schimbări, cu multiple provocări și sunt convinsă că putem să facem față acestor provocări", a spus şi Rovana Plumb.

Rovana Plumb a mai fost deputat în Parlamentul European între anii 2007-2012. Alegerile vor avea loc în 26 mai. Lista PNL este deschisă de Rareş Bogdan, în timp ce Alianţa 2020 USR+PLUS îl are cap de listă pe fostul premier Dacian Cioloş, iar partidul lui Victor Ponta merge pe mâna comisarului european pentru Politică Regională Corina Creţu.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri