Campioana RCM Timișoara va juca pe stadionul „Dan Păltinişanu"

Data publicării:
rugby prima

Rugbiştii timişoreni debutează în campionat acasă, în compania celor de la Baia Mare. Formaţia este pregătită să înceapă cu dreptul. Staff-ul bănăţenilor nu se gândeşte decât la victorie.

„Ne propunem ca fiecare meci să-l câştigăm. Vom vedea la sfârşit unde tragem linia. Sperăm să fim campioni, să câştigăm cupa", anunță Duşan Filipaş, vicepreşedinte RCM Timişoara.

”„Abia aşteptăm ziua de sâmbătă, ştim că Baia Mare este o echipă bună şi le arătăm respectul pe care îl merită, până când intră pe teren. Sunt nerăbdător să văd cum funcţionează lucrurile pregătite de noi în timpul presezonului. Cred că va fi un campionat captivant", susține Danie de Villiers, antrenorul celor de la RCM Timişoara.

O premieră se va înregistra în etapa a 4-a, atunci când campionii vor juca pe stadionul „Dan Păltinişanu". Tot împotriva Farului a jucat RCM anul trecut pentru prima dată pe stadionul CFR, când i-a învins pe constanţeni cu scorul de 21-3.

„Meciul cu Farul se va desfăşura pe ”Dan Păltinişanu”. Ne-am reorientat pentru ”Dan Păltinişanu” pentru sezonul competiţional. Vom vedea, după meciul cu Farul, ce se va întâmpla", spune Duşan Filipaş.

Echipa va juca pe ”Dan Paltinișanu” pentru că situaţia stadionului CFR este incertă, iar în Ronaţ, spaţiul rezervat pentru fanii echipei este prea mic. Obiectivul din acest sezon este câştigarea cupei şi a Superligii, pentru al treilea an consecutiv. Partida cu Baia Mare va avea loc sâmbătă, de la ora 11.

reporter: Miodrag Hojda
operator: George Ştefăniţă
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri