Cei de la ACS Poli Timișoara sunt optimiști, în ciuda rezultatelor din amicale

Data publicării:
antrenament acs

”Cu siguranță nu suntem mulțumiți de rezultate, dar poate că într-un fel e mai bine că am pierdut în amicale, iar roata se va întoarce în meciurile oficiale. Știm ce erori am făcut și le vom corecta de acum înainte”, spune Ersin Ahmetovic.

 

Ahmetovic a venit în această iarnă de la ocupanta locului 3 în campionatul Serbiei. Bosniacul nu a prins însă minute la Jagodina: ”Jagodina e un club foarte bine organizat. În vară am făcut pregătirea cu ei, în Antalya, am jucat în meciurile amicale, dar m-am accidentat. Ei au avut rezultate foarte bune în campionat, iar cum echipa câștigătoare nu se schimbă, nu am mai reușit să mă impun, deși m-am refăcut”.

 

Iar într-o situație asemănătoare se află și albanezul Edon Hasani, ultima oară, la Ceahlăul: ”Ar trebui să îl întrebați pe fostul antrenor al Ceahlăului de ce nu m-a folosit mai mult. Eu iau acest transfer ca pe o oportunitate. Am jucat la reprezentativele sub 17, 19 și 21 de ani ale Albaniei și cred că dacă voi prinde meciuri aici mi se vor deschide și porțile naționalei mari”.

Șapte jucători a transferat ACS Poli Timișoara în perioada hibernală de mercato. Doi dintre ei se anunță titulari în retur.

reporter: Ionuț Suciu
operator: George Ștefăniță
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri