Sari la conținut

Cel mai mare "selfie" sub umbrele. 100 de tineri s-au adunat la Arad să facă o poză de grup

Totul a fost organizat de doi tineri care au lansat o invitaţie pe Facebook. Peste 300 de oameni au răspuns în mediul virtual, însă doar o treime au venit pe strada acoperită de umbrele pentru a face fotografia.

”Ne-am găndit aşa: ce idee ar fi să facem un selfie dar în aşa fel încât să fie şi o stradă frumoasă cu umbrele şi în care să adunăm cât mai mulţi arădeni. Şi să arătăm lumii că putem face cel mai mare selfie din Arad şi de ce nu din ţară”, spune Cristian Walder, organizatorul selfie-ul.

”Am postat o poză, prima poză bănuiesc, şi am strâns în câteva minute în jur de 100 - 200 de like-uri”, afirmă Narcis Bănăţean - organizator.

Toată organizarea era cât pe ce să fie dată peste cap de vreme. Cu aproximativ o oră înainte de poza de grup un vânt puternic a distrus o parte din instalaţie astfel că în acest moment oamenii Primăriei au trebuit să intervină şi să înlocuiască umbrelele stricate. Aşteptarea a făcut ca momentul să fie unul şi mai preţios!

”Vine înapoi! Hai, cheese!”, - Ai venit pentru selfie? Are poza la comun un alt sentiment decât poza singur? ”Da. Foarte fain. Şi mi-am ridicat şi bicicleta”, ”Da, am fost în trecere pe aici”, - Şi v-aţi bucurat de poză? ”Da. Super! Ce zici de umbrele? Sunt faine!”, spuneau cei prezenți.

Tinerii care au dat strigarea pentru poza sub umbrele promit să găsească şi alte motive să scoată oamenii din casă. În România, prima stradă acoperită cu umbrele a apărut la Timişoara în luna iunie a acestui an, unde a rezistat 30 de zile. La Arad, instalaţia va putea fi admirată până pe 25 august.

Reporter: Dan Codre
Operator: Cristian Kovacs
Editor web: Călin Țenche