Sari la conținut

CH Poli Timişoara, deplasare grea la HCM Constanţa. Meciul se joacă joi, de la ora 18

Elevii lui Constantin Ştefan joacă în etapa a noua a campionatului de handbal masculin pe terenul campioanei HCM Constanţa. Deplasarea este una dificilă, spune antrenorul bănăţenilor: „Ne aşteaptă un meci greu la echipa campioană, la HCM Constanţa, o echipă care foarte greu cedează puncte acasă, dar nu avem nimic de pierdut, trebuie să ne jucăm şansa şi să încercăm să arătăm că ce s-a întâmplat la Timişoara, în ultima etapă, cu Steaua, a fost doar un accident“.

Pentru timişoreni urmează aproximativ o lună de pauză, perioadă în care disputa câteva partide amicale. „Am pregătit în săptămânile următoare câteva meciuri de verificare şi încercăm să ne încărcăm din nou bateriile pentru ultima parte a turului, dar şi încă două etape din retur“, precizează Constantin Ştefan.

În săptămânile de pauză, interul alb-violet Demis Grigoraş va juca pentru România dubla cu Kosovo din preliminariile Euro 2018. El este singurul jucător convocat de selecţionerul Aihan Omer. „Echipa l-a pus în valoare în acest început de campionat. A înscris câteva goluri foarte frumoase şi, în acelaşi timp, importante pentru echipă. Cred că este un jucător de mare viitor pentru echipa naţională“, spune Constantin Ştefan.

Meciul dintre HCM Constanţa şi Poli Timişoara se joacă, de la ora 18, şi este transmis în direct de Digisport.

Reporter: Miodrag Hojda
Editor web: Călin Țenche