Sari la conținut

CH Poli țintește al cincilea succes la rând

CH Poli Timișoara caută să își prelungească șirul de victorii din Liga Națională. Ajunși în primele cinci echipe după patru succese la rând, într-o perioadă deloc fastă din punct de vedere financiar, bănățenii vor să treacă și de Energia Târgu Jiu, duminică, în sala „Constantin Jude”.

„Eu cred în jucătorii mei, cred că vom păstra aceeași traiectorie. Trebuie să luptăm pentru că nu va fi ușor, va fi, din contră, un joc foarte, foarte dificil. Sper să vină mai multă lume la meci, să ne sprijine, pentru că, sincer, merităm!”, spune Pero Milošević, antrenor CH Poli Timișoara.

„Din punctul meu de vedere, ne trebuie neapărat punctele de duminică. Înseamnă foarte mult în lupta pentru play-off, ceea ce ne-am și propus anul acesta”, adaugă Dan Dumitru, vicepreședintele CH Poli Timișoara.

De peste două decenii, Politehnica Timişoara nu s-a mai situat atât de sus în campionatul intern, aproape de limita perioadei dintre tur şi retur. Triumful de la Călăraşi, 29-24, a făcut ca formaţia bănăţeană să ajungă la mai puţin de o victorie distanţă de podiumul Ligii Naţionale. Totul, în condițiile în care jucătorii intră în a patra lună cu restanțe financiare. Oficialii grupării așteaptă vești bune mâine, când se va propune o nouă formă de finanțare din partea administrației locale.

„Tot sportul din Timișoara așteaptă să vadă cee ace se va întâmpla mâine. Normal că dacă mâine lucrurile merg bine luăm o mare gură de oxigen. Și sunt convins că acești băieți vor trece peste greutăți, chiar dacă va mai trece o perioadă de timp, nu foarte lungă și lucrurile vor fi ok”, completează Dan Dumitru, vicepreședinte CH Poli Timișoara.

Energia Târgu Jiu vine la Timișoara de pe locul 11 și după o remiză obținută în ultima secundă, în runda precedentă, acasă, cu Steaua București. Deși se numără printre echipele care vizează un loc de play-off, gorjenii au cu 11 puncte mai puțin decât alb-violeții lui Milosevic.