Sari la conținut

Chikovani, patru etape pe margine

Ambii jucători au văzut cartonașul roșu, însă doar Chikovani a fost suspendat, pentru patru partide, fiind recidivist. Johannson a primit o amendă de 500 lei.

„Suntem vitregiți de cartonașul roșu pe care Chikovani l-a primit, am fost tot timpul în situația de a fi provocați în timpul meciului, sunt convins că același lucru se va întâmpla și la București”, a spus Silviu Ioan Doboși, președintele CH Politehnica Timișoara.

„Avem alte variante, de pildă, cu Păiuș în inter stânga. Pregătim totul în acest sens. Mai avem mici probleme și cu Pejovic, dar va fi pe bancă, gata să ne ajute dacă va fi cazul. Orcium, după cum se știe, vom merge acolo să jucăm cu curaj”, a explicat și Pero Milošević, antrenorul celor de la CH Politehnica Timișoara.

Alb-violeții speră să nu mai aibă parte de un arbitraj ca în primul joc și speră ca echipa care merge în semifinale să fie decisă doar pe parchet.

„O să fie un meci echilibrat în care nu cred că va fi ca primul meci de la București, unde unele decizii ale arbitrilor ne-au dezavantajat”, a precizat și Demis Grigoraș, de la CH Politehnica Timișoara.

„Ceea ce trebuie să se știe că această echipă are și mamă și tată și că nu vom accepta să fim călcați în picioare”, a completat Doboși.

Steaua București – CH Politehnica Timișoara se dispută mâine, de la ora 19:30 și va putea fi urmărit, în direct, la Digisport 3.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Petcu