Claxonul de la miezul nopţii. Zgomotul unei maşini s-a auzit ore în șir, la Timişoara

Data publicării:
claxon

”Claxonul acestei mașini răsună de joi, de la ora 16. Asta a făcut ca noaptea să fie un calvar pentru locuitorii cartierului”, spune Vlad Ungar, reporter Digi24 Timișoara.

După noaptea nedormită din cauza claxonului, un timişorean a sunat la poliţie. Deși nu a fost prima reclamaţie, omenii legii i-au spus că nu se poate face nimic pentru că proprietarul maşinii e din Bucureşti:
-Bună ziua, o sesizare cu o maşină care sună în parcare de 24 de ore în continuu pe strada Gheorghe Ivănescu, 53-57.
-Da, s-a mai sunat. Tot de la dumneavoastră de acolo.
-Şi ce aţi rezolvat dumneavoastră?
-Nu se poate rezolva nimic. Va fi identificat proprietarul pentru că nu e de Timişoara, e pe Bucureşti. Procedura e mai greoaie.
-Am înțeles ăsta.
-Da, da.

După câteva minute, la faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de poliţie. Oamenii legii n-au reuşit dea de proprietar, aşa că soneria a continuat să sune.

”Este revoltător de la ora 4 ieri după-masă încontinuu sună și am dat telefon la 112, mi-a spus să dau telefon la poliție”, - Cum ați dormit? ”Nu mă întrebați, nu mă întrebați, cred că nimeni din bloc nu a dormit, cred că e ceva crunt”, ”Din sufragerie se aude foarte nasol”, - E cineva din zonă, din bloc? ”Da, e o doamnă în vârstă, dar nu o găsim”, ”Dacă face de 16 ore și nu face nimeni nimic nu mă mai miră. Nu se face nimic oricum”, spun locatarii.

Proprietara mașinii riscă o amendă pentru tulburarea liniştii publice cuprinsă între 200 şi 1000 de lei.

Reporter: Vlad Ungar
Operator: Viorel Jiva
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri