Clinica de Dermatologie, aproape de finalizare. Viceprimarul Dan Diaconu: mai sunt două săptămâni de finisaje pe str. Daliei

Data publicării:
dermatologie

"În mod sigur, acest corp de clădire de spital va fi cel mai modern pe care-l avem în Timișoara. Suprafața în sine este de peste 3.000 de metri pătrați de amenajat, ea arată impecabil în momentul de față, am să vă divulg și faptul că mai sunt două săptămâni de finisaje acolo. Termenul, de altfel, este 1 septembrie pentru finalizarea clădirii", spune Dan Diaconu, viceprimarul Timișoarei.

Noul corp, amenajat într-un cămin al al Colegiului Tehnic „Ion I.C. Brătianu", va avea saloane spațioase, cabinete, spații dedicate pentru laboratoare, chiar și un amfiteatru.

Valoarea lucrărilor este de aproape 8 milioane de lei. A fost lansată și licitația pentru echipamente, care vor fi de ultimă generație.

Odată cu mutarea în noua clădire a Policlinicii Spitalului Municipal, bugetul local va fi eliberat de chiria plătită pentru acest spațiu. Municipalitatea rămâne astfel cu un singur imobil în care stă în chirie, în sistemul sanitar, este vorba despre Ascar, după câștigarea în instanță a clădirilor Clinicii de Balneologie a Spitalului Municipal, respectiv Chirurgie a Spitalului de Copii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri