Codul galben de caniculă, învins la... Zoo Timișoara

Data publicării:
zoo 05



Primele gazde care îi întâmpină pe copii şi părinţii care au ales să îşi petreacă sfârşitul de săptămână la Grădina Zoologică sunt poneii jucăuşi. Curoşi şi veseli, pe măsură ce intră în universul animalelor de la Zoo Timișoara, copiii îşi aleg preferaţii. Cei mai mici locatari ai Grădinii au cel mai mare lipici la public. Copiii ne răspund la întrebarea: Care animale îți plac cel mai mult? ”Poneii și căprioarele”, ”Iepurii”, ”Maimuța”. Aceste din urmă animale au uimit publicul cu energia lor. Şi urşii s-au bucurat astăzi de oaspeţi şi şi-au făcut apariţia spre deliciul copiilor, care nu au fost deloc puţini.

 













Gavril Roșan, îngrijitor la Zoo Timișoara, estimează că numărul vizitatorilor ”s-a dublat față de o zi obișnuită”. În Grădina Zoologică din Timișoara, pe cele șapte hectare fac casă bună mai bine de 200 de animale din peste 30 de specii diferite.

Vizitatorii par încântați: ”Este foarte bine-venită această plimbare pentru timișorenii care au puține lucruri bune la dispoziție”, ”Animalele ar putea fi mai bine îngrijite”. Întrebăm: Ar trebui mai multe? ”Un pic mai multe, da”. Şi pentru că extinderea Grădinii Zoologice este o prioritate pentru autorităţi, în perioada următoare noi locatari vor ajunge în Timişoara, cel mai probabil zebre.

Reporter Sorina Covlea
Operator Alin Lungu
Editor web: Călin Țenche 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri