Colaborare inedită pe parchet

Data publicării:
colaborare informatica

Cu obiectivele bine definitie, timișorenii de la Informatica  au anunțat  și posibilitatea începerii unei colaborări cu unul dintre cele mai puternice cluburi de pe continent, Inter Movistar, campioana en titre a Spaniei. Pentru început, Informatica poartă discuții pentru împrumutarea a doi jucători de la gruparea madrilenă, din vară.

„Suntem în tratative cu doi spanioli, de fapt cu clubul Inter Movistar – echipă de primă ligă din Spania. Vrem să avem o colaborare cu dânșii. Cred că va fi în vară această colaborare, pentru că este un club foarte serios și nu poți să ai un contact atât de rapid”, spune Robert Lupu, antrenor-jucător Informatica Timișoara.

Formația iberică a câștigat de 10 ori prima ligă de futsal, de 8 ori Cupa Spaniei, 1 dată Supercupa și este singura echipă care deține trei trofee ale Ligii Campionilor – ultimul obținut în sezonul 2008-2009.

„Este un lucru foarte bun pentru noi, că începem să avem relații la nivel internațional. Suntem la nivel de discuții cu dânșii ca să putem primi jucători, dar și trimite către dânșii”, adaugă Lupu.

Antrenorul principal al timișorenilor, Robert Lupu și Robert Florin Matei sunt doi dintre românii care au evoluat în Spania, de-a lungul carierei. Informatica Timișoara joacă mâine, pe teren propriu, cu Concordia Chiajna, cu începere de la ora 17:00.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Mihai Pop

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri