Concert susţinut de medici pentru pacienţi

Data publicării:
concert sustinut de medici pentru pacienti

Screening-ul gratuit iniţiat de medicii de la Secţia de Chirurgie Vasculară a Spitalului Judeţean din Timişoara va putea continua, iar toţi cei cu risc de a dezvolta o boală arterială periferică vor putea fi diagnosticaţi şi trataţi în timp util.

Zeci de tineri, medici şi prieteni ai secţiei, s-au alăturat iniţiativei de aseară şi s-au distrat pe ritmurile formaţiilor de cover-uri din Timişoara.

Unul dintre cei care a încântat publicul este student în anul V la Stomatologie, iar talentul muzical şi-l perfecţionează în timpul liber. Nu este prima acţiune caritabilă la care participă, şi spune el, nici ultima. Cu drag a cântat şi colega din trupa de cover-uri Evergreen, deşi nu face parte din lumea medicală.

De aproape două săptămâni medicii Secţiei de Chirurgie Vasculară a Spitalulului Judeţean realizează voluntar şi gratuit pentru pacienţi testări pentru depistarea bolilor arteriale periferice. Concertul a venit atât ca o răsplată pentru ei, dar şi ca o faptă bună pentru sănătatea pacienţilor.

Fiecare participant la concert a făcut donaţii în bani. Suma strânsă va fi folosită pentru achiziţionarea materialelor sanitare necesarii continuării screening-ului gratuit pentru pacienţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri