Sari la conținut

Continuă seria succeselor de acasă 

Gazdele au trecut cu 67-50 de Universitatea Cluj, echipă antrenată de Dragan Petricevic, fostul tehnician al celor de la BC Timișoara. Formația arădeană a dominat autoritar primele două sferturi și a fost ceva mai proaspătă decât adversara din Cluj, în ciuda programului încărcat din ultima perioadă.

„A fost o adevărată plăcere să vezi echipa cum începe să se închege și să se simtă bine pe parchet. Acesta este modul nostru de joc. Programul este într-adevăr, foarte plin, încercăm să supraviețuim meci după meci și să ne simțim bine”, a spus Jose Araujo, antrenorul gazdelor.

„Trecem printr-o perioadă foarte... cu foarte multe deplasări, meciuri, dar încercăm să ne dozăm energia şi ne pregătim pentru fiecare meci în parte şi încercăm să dăm totul din noi”, a precizat și Eniko Laza, de la ICIM Arad.

Lucru care s-a simțit ceva mai mult în a doua jumătate a jocului, când echipa lui Dragan Petricevic a arătat mai bine, neavând însă mai mult suflu pentru a produce o surpriză.

„Noi nu am fost parteneri buni de întrecere în primele 20 de minute, cu siguranţă nu se poate folosi expresia "am fost relaxaţi". Nu ai voie să vi să joci cu Arad... şi nu asta a fost problema... cred că dorinţa a fost prea mare...”, a declarat Dragan Petricevic, antrenorul clujencelor.

Cea mai bună marcatoare a partidei ai fost d Monique Reid de la Universitatea Goldiş, care a reuşit 24 de puncte, în timp ce de la oaspete s-a evidențiat Brittany Wilson, cu 16 puncte. ICIM ocupă locul secund în Ligă, la un punct în spatele celor din Sfântu Gheorghe, având un meci în plus.

Reporter: Dan Codre

Operator: Cristian Kovacs