Sari la conținut

Croitoru și Zicu rămân în alb-violet


„Am avut o discuţie faţă în faţă cu el şi e clar că şi-a dat seama că e dator Timişoarei şi chiar şi mie pentru că şi eu l-am ajutat în ultimii ani foarte mult. MUSCĂ Marius Croitoru, eu i-am sugerat să discute cu cei de la Botoşani dacă sunt interesaţi să se întoarcă, dacă nu rămâne jucătorul nostru”, afirmă Daniel Stanciu, manager sportiv ACS Poli Timişoara.

Pe de altă parte, rămas cu doar un singur portar în lot – Mădălin Smaranda – după despărțirea de Sascha Kirschstein, tehnicianul alb-violeților, Florin Marin, recunoaște interesul pentru Cristian Bălgrădean, pus pe liber de CSU Craiova și Robert Veselovsky, fostul portar al Universității Cluj, actualmente la Mlada Boleslav

„Şi ei sunt luaţi în vedere... discuţiile purtate cu ei. Daniel a vorbit , am vorbit şi eu, în următoarele zile vom ajunge la o concluzie”, spune și Florin Marin, antrenor ACS Poli Timișoara.

În aceste condiții, oficialii grupării timișorene caută să completeze lotul până la plecarea în cantonamentul din Antalya, programat în perioada 21 ianuarie – 3 februarie. 

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Mihai Pop

Pe aceeași temă