Sari la conținut

Cu nici 8 lei a câștigat... 17 milioane. Norocosul, un timişorean

Biletul a fost jucat la această agenție din Timișoara. Norocosul câştigător a completat două variante de Joker şi una la Noroc Plus şi a plătit aproape 8 lei. Numerele extrase - 1, 12, 31, 6, 24 şi jokerul 5 – au fost ghicite de o singură persoană.

Vestea că un timişorean este marele câştigător i-a entuziasmat pe ceilalţi jucători din oraş: „Joc câte un bilet. Nu poţi să-ţi permiţi câte 10 bilete. Dacă am noroc, şi cu un bilet, că alţii cu 6 lei au câştigat. Dacă ai noroc în viaţă câştigi, dacă nu, nu câştigi“, „M-aş bucura dacă e un om mai sărac măcar, care să poată să se folosească de banii ăştia“, „Joc şi la Loto şi la Bingo, cum se poate. – Până acum aţi câştigat ceva? – Nu, doar am fost jucător. N-am avut norocul şi şansa să câştig“.

Premiul categoriei I la Joker nu a mai fost câştigat din luna mai a anului trecut. Câştigul de atunci a fost de un milion de euro, iar norocosul a fost din judeţul Vrancea. „Câştigătorul nu este necesar să vină la noi, merge direct la Bucureşti să-şi ridice câştigul“, precizează Ecaterina Jelenyi, lucrător comercial al agenţiei unde s-a jucat biletul câştigător. „Sunt mulţi jucători care joacă aceleaşi numere de ani de zile. Probabil că, sau le-a scos aiurea, sau are numerele pe care le joacă de ani de zile, dar iacătă că s-a concretizat“, adaugă și Florica Iovin.

La celălalt mare joc al Loteriei Naţionale, Loto 6/49, reportul categoriei I a ajuns la peste 31 de milioane de lei. La această extragere, cel mai mare premiu din istorie, de aproape 49 de milioane de lei, a fost câştigat pe 14 iulie 2013.

Reporter: Miodrag Hojda
Operator: Dan Şoşdean
Editor web: Călin Țenche