Cupa României: Universitatea Goldiş ICIM Arad a câştigat prima manşă a dublei cu Phoenix Galaţi

Data publicării:
icim-1

Trebuie să învăţăm din greşeli şi să nu ne permitem aceste relaxări, pentru că era de aşteptat şi era normal, pentru că ele au acceptat să joace ambele meciuri aici, deci ele oricum nu au ce pierde şi jucând relaxat normal că probabil lor le iese”, a afirmat Monica Brosovsky - Boriga, de la Universitatea Goldiş ICIM Arad.

Arădencele au controlat partida de la un capăt la celălalt, însă au fost şi minute în care Galaţiul a dat semne că poate să revină pe tabelă. După un prim sfert câştigat lejer 28 la 16, deţinătoarele Cupei României au scăzut ritmul şi le-au permis gălăţencelor să marcheze din ce în ce mai mult, astfel că, la pauza mare, diferenţa era de doar 5 puncte: 42 la 37. Până la urmă, experienţa şi-a spus cuvântul şi Universitatea Goldiş ICIM a luat o opţiune serioasă privind calificarea.

”Am avut secvenţe din joc în care am jucat bine, au avut şi ei momente în care au jucat bine... Încă o dată, echipa asta este una foarte bună, vorbesc despre Galaţi, au un atrenor bun, pot să joace un baschet bun şi dacă simt că au o şansă nu vor renunţa până la capăt!”, spunea Jose Araujo, antrenor la Universitatea Goldiş ICIM Arad.

”Cred că suntem un pic cam departe de o victorie împotriva unei echipe foarte bune cum e Aradul. Însă vom da tot ce avem mai bun şi... nu se ştie niciodată!”, a precizat Theodosios Paralikas, antrenor la Phoenix Galaţi.

Returul se va disputa astăzi, tot la Arad.

Reporter: Dan Codre
Operator: Tibor Alasu
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri