Sari la conținut

Dan Alexa: atenție la Botoșani! Antrenorul celor de la ACS Poli vrea o schimbare de atitudine din partea jucătorilor

„E un meci în care cred eu că trebuie să avem stare de spirit, să avem atitudine, o atitudine mult mai bună decât în meciurile acestea două. Referitor la Botoșani, chiar dacă au pierdut ieri o consider una din cele mai bune echipe ale campionatului. E un meci greu, echipa trebuie să înțeleagă că nu are de ce să aibă presiune", spune Dan Alexa, antrenorul celor de la ACS Poli Timișoara.

Jocul de luni seara va însemna totodată și debutul lui Srdjan Luchin la ACS Poli Timișoara, fundașul de 29 de ani urmând să intre pe teren încă din primul minut.

„Luchin are marele plus că a făcut pregătirea de la început, a jucat în toate testele și e un mare avantaj pentru mine și pentru noi", precizează Dan Alexa.

Bănățenii vor conta în defensivă și pe Cristian Scutaru și Cristian Melinte, refăcuți după accidentările suferite în precedentele două jocuri din campionat. Partida dintre ACS Poli Timișoara și FC Botoșani se dispută luni, de la ora 21:00, și va fi transmisă în direct de Digisport.

Kirschstein poate rămâne pe bancă. Portarul german al lui ACS Poli nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor

Tehnicianul lui ACS Poli Timișoara a vorbit și despre posibilitatea operării a câtorva modificări în primul unsprezece, chiar de la jocul cu FC Botoșani. Una dintre ele, între buturi, acolo unde evoluțiile neamțului Sascha Kirschstein au fost contestate de către majoritatea vocilor.

„Chiar dacă a greșit la Cluj, Kirschtein, la fel ca toți, are tot sprijinul meu. Oricum, nu doar el a greșit la acel gol, au mai fost jucători care au fost sub așteptările mele, dar mă voi gândi într-adevăr dacă voi începe cu el sau nu", este opinia lui Dan Alexa.

Dan Alexa îl așteaptă în aceste zile și pe Gabriel Iancu, jucător care va fi împrumutat de la Steaua București pe Bega, până la finele acestui sezon.

„S-a discutat despre posibila venire a lui Iancu. Dacă poată să vină chiar și de azi, e binevenit. Îmi plac jucătorii capricioși, dar să joace. Și capricios și să nu joci, așa nu prea. La mine etalon e ce îmi oferă pe teren", precizează Dan Alexa.

Gabriel Iancu este cel de-al 11-lea jucător sosit în această vară la ACS Poli Timișoara. Bănățenii sunt în acest sens una dintre cele mai active echipe din prima ligă.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: Dan Șoșdean
Editor web: Călin Țenche