Daniel Stanciu: „Nu am venit să mă fac de râs!" Managerul sportiv al lui ACS Poli aduce reproșuri jucătorilor

Data publicării:
stanciu

- Daniel, în interiorul clubului este liniște?

"Nu, nu cred. Atatâ timp cât și în club și în vestiar sunt tot felul de tabere, nu are cum. Eu nu am venit aici să mă fac de râs și nu o să accept niciodată să fiu luat în batjocură de niște oameni care sunt plătiți destul de bine", spune Daniel Stanciu.

Conducătorul a mai vorbit despre „compromisuri" făcute de la venirea pe Bega și despre existența unor „tabere", inclusiv în vestiar.

„O spun acum prima dată, am făcut niște compromisuri și la Timișoara, și la Dinamo. Am greșit. Sunt foarte multe lucruri care nu sunt în regulă, din păcate le-am preluat, le-am asumat și merg mai departe cu ele. Dar după această săptămână vom sta jos și le vom analiza foarte serios", adaugă Daniel Stanciu.

Managerul sportiv al timișorenilor a ținut să întărească ideea că ACS Poli poate renunța la serviciile oricărui jucător, dacă acesta nu se dăruiește suficient de mult.

„Așa cum sunt eu cu păcatele mele, nu o să accept niciodată asemenea mentalitate. Nu o să țin niciodată un jucător - nu vreau să dau nume - doar de dragul că el e bănățean și că a fost la echipa asta. Dacă nu îl văd, ca mentalitate, că își dorește să facă ceva pentru acest club", spune Daniel Stanciu.

ACS Poli joacă mâine, de la ora 19:30, pe terenul lui ASA Târgu Mureș, în etapa a VI-a, intemediară a Ligii I. Sâmbătă, bănățenii vor evolua și în fața celor de la CSU Craiova.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: Adrian Ionescu
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri