Sari la conținut

Dans, dans, dans! Tinerii dansatori timișoreni au strălucit la Campionatul Naţional de Dans Sportiv

13


Iată rezultatele, așa cum le-a prezentat Asociaţia Sportivă SporTim Dance:

La categoria de vârstă 6-9 ani, cea mai mică, la secțiunea de dansuri standard, perechea Cristian Indricau și Raluca Jupinu a reușit, după doar două luni de pregătire, clasarea pe locul 10. La categoria 10-11 ani, dansuri standard, perechile Robert Danciu și Alexandra Dolomet, Alexandru Voinea și Alexandra Nimu au reușit clasarea în marea finală. Rezultate deosebite la aceasta categorie a obținut și perechea Andrei Indricau și Alexia Schipor.

Perechea Sebastian Zicoane și Anca Copos a impresionat cei 11 arbitri internaţionali, clasându-se pe locul 1 în finala concursului de dansuri standard , devenind astfel campioni nationali la categoria de vârsta 12-13 ani - este singura pereche de campioni nationali din zona de vest a țării. Sebastian și Anca au reușit clasarea și în finala secțiunii latino-americane.

Un al rezultat notabil este clasarea în finala competiției Junior 2, secțiunea standard, categoria de vârsta 14-15 ani, a perechii Raul Dolomet și Silvia Gruin: perechea a obținut locul 4. Schimbarea categoriei, de la juniori la tineret, a făcut ca perechea David Iordănescu și Timeea Borcila Ciarnau să se claseze pe locul 15, cei doi concurând la categoria de vârsta 16-18 ani, în condițiile în care David are 15 ani, iar Timeea doar 14.

În marea finală de adulți (19-35 ani), perechea Rares Moldovan (20 ani) și Bianca Pavel (16 ani) a obținut clasarea pe locul 5, care le aduce includerea în lotul național al României. S-a stabilit ca această pereche să ne reprezinte țara la Campionatul Mondial de Dansuri Standard Under 21.

Galerie foto: SporTim Dance