Sari la conținut

De astăzi, Zoltan Marossy este din nou subprefect de Timiș 

Zoltan Marossy are 58 de ani şi este pentru a treia oară numit subprefect. A ocupat aceeaşi funcţie în perioada martie 2005 - mai 2009, iar mai apoi între octombrie 2009 şi mai 2012.

Noul subprefect are deja şi atribuţii. ”Alegerile europarlamentare, care sunt foarte apropiate. Voi prelua această problemă pentru a face procesul cât mai uşor şi mai bun pentru cei care lucrează în acest proces electoral. Respectiv mă voi ocupa şi de legea care corectează fondul funciar, e o problemă de care m-am mai ocupat”, a declarat Zoltan Marossy, subprefect de Timiş.

Zoltan Marossy a înlocuit-o în fotoliul de subprefect pe Liliana Oneţ, cea căreia i-a predat prortofoliul în 2012. Liliana Oneţ, numită de liberali în urma protocolului USL în Timiş, este a doua femeie care a făcut parte din echipa de conducere a reprezentantul Guvernului în teritoriu. Extrem de emoţionată, aceasta şi-a predat mandatul cu ochii în lacrimi.

Liliana Oneţ spunea: ”Sper că am deschis drumul şi altor femei din Timiş să acceadă în funcţii importante. Voi face administraţie în continuare şi cu siguranţă vom şi colabora în continuare”. Titu Bojin, preşedintele CJ Timiş se arată ”convins că Liliana are tăria să meargă mai departe. Oricare dintre noi avem emoţii sau ne mai tremură şi glasul în astfel de momente”. ”Mâine o să îmi încep activitatea la fostul meu loc de muncă şi anume Casa Judeţeană de Asigurări Timiş”, a precizat Liliana Oneţ.

Zoltan Marossy a fost numit în funcţie, în urma negocierilor UDMR-ului cu PSD, după ce liberalii au decis să iasă de la guvernare.

reporter: Sorina Covlea
operator: Adrian Hrişcu
editor web: Călin Țenche