Sari la conținut

De luni, o nouă grilă de programe la Digi24 Timișoara

Digi 24 Timișoara va difuza, în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 13:00, șapte jurnale de ştiri în direct. Iar jurnalul principal este la ora 18.

Emisiunea deja consacrată, "Vocile Banatului", realizată de Adrian Marcu, va putea fi urmărită în direct de la ora 19:00 şi în reluare de la ora 15 şi trei minute. Informaţiile de pe piaţa muncii, în cadrul emisiunii "Recrutat în Timișoara", de luni până vineri, de la ora 17 şi cinci minute. Emisiunea poate fi urmărită în reluare de la ora 13 si cinci minute. Informaţiile din sport vor fi dezbătute în emisiunea Divizia Locală, difuzată luni şi vineri de la 18:30. În continuare vom descoperi cele mai spectaculoase locuri din această parte a ţării, dar şi cei mai interesanţi oameni, la emisiunea Turist Acasă, transmisă marţi de la 18:30. Iar luni, miercuri şi vineri, de la 16 şi trei minute, veți face o călătorie prin cele mai frumoase locuri ale României.

Staţia noastră regională vă oferă oportunitatea de a revedea cele mai bune producţii Digi24 HD, în fiecare zi de la 21:30. "Sănătatea în bucate", "La volan", "Tinerete fără bătrâneţe", "2.0", "Ca-n filme", "Bonton", "Digicult" şi "Din Interior" se vor regăsi în noua grilă de programe Digi24 Timișoara. De asemenea, de la ora 12, puteţi vedea cele mai importante informaţii economice in emisiunea "Business Club". Iar Radu Paraschivescu cu ale sale producţii "Dă-te la o carte" şi "Pastila de limbă" vin să îmbogăţească programul Digi24 Timișoara.