Delecour câştigă Raliul Aradului. Competiția în imagini

Data publicării:
raliu A



”Cu siguranţă, ne-am creat un avans mare şi probabil că, după etapa de la Bacău, situaţia va fi clarificată. În spatele meu sunt doi piloţi rapizi, iar asta nu poate decât să creeze presiune”, ne-a declarat Francois Delecour (Peugeot 207 S2000). ”Sunt mai multe locaţii din România care ar face faţă la un nivel de top, chiar şi în Campionatul Mondial. Calitatea drumurilor e absolut incredibilă”, a adăugat el.

 

Podiumul din campionatul naţional s-a repetat şi la Arad. Pe patru a venit Edwin Kelety, care a cîştigat şi lupta la clasa a III-a; iar pentru poziţia a cincea s-a dat o bătălie între tată şi fiu. Marco Tempestini a reuşit să îl depăşească pe Simone la penultima probă specială, iar punctele obţinute îl menţin în coasta lui Porcişteanu în clasamentul general.

Raliul Aradului a fost supervizat de un observator din partea Federaţiei Internaţionale de Automobilism drept candidat la una din etapele Campionatului European de Raliuri de anul viitor.

Printre deschizătorii de probe speciale la Arad s-a aflat şi fostul campion mondial la box, Mihai Leu, care l-a avut drept copilot pe fostul campion olimpic la canotaj, Ivan Patzaichin.

reporter: Ionuţ Suciu
operator: Tiberiu Alasu
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri