Demis pe… Facebook

Data publicării:
popa


„Dacă dumneavoastră spuneți că s-a transmis pe Facebook… atunci … eu nu am Facebook, dar o să mă interesez, o să îl întreb pe fiul meu. Mă deranjează situația în sine, tot ce s-a întâmplat aici, tot ce am găsit și tot ce am încercat să facem să reușim să ne salvăm… nu s-a putut”, a spus, la final, Petre Grigoraș.

„Suntem obligați să ne facem meseria, pentru că avem contract de fotbaliști profesioniști, chiar dacă conducătorii noștri nu și-au făcut treaba și nu ne-au plătit. Ei s-au făcut că plătesc, noi ne-am făcut că jucăm”, a precizat și Cătălin Doman, marcatorul unicului gol al timișorenilor.

„Pierdem de câteva etape încoace și tot avem șanse la evitarea retrogradării. Matematic, sunt șanse, practic rămâne să demonstrăm aici pe teren. Din păcate, evoluția jocului nostru, nu ne prea dă speranțe”, a declarat și Marius Croitoru.

Botoșaniul, în schimb, s-a apropiat la doar două puncte de locul 7 european, ocupat de CSU Craiova.

„Sperăm, dacă va fi să fie, să fi învățat din experiența de anul trecut, suntem mai mature și vom reuși să facem mai mult în Europa și, de ce nu, să abordăm și altfel campionatul”, a adăugat și Leo Grozavu, antrenorul celor de la FC Botoșani.

„Acesta este obiectivul pe care îl avem acum, cel la care ne gândim cu toții. Cred că suntem într-o formă bună și jucăm bine în ultima vreme și cred că mai avem încă șanse”, admite și Gonzalo Cabrera.

„Șanse mai avem la Europa, dar noi ne gândim să câștigăm la fiecare meci și vedem la final ce se va întâmpla”, a completat și Istvan Fulop.

Sezonul actual, elevii lui Leo Grozavu au trecut de Tzinvali în Europa League, dar au fost eliminați de Legia Varșovia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri