Sari la conținut

Departe de ce și-au propus


„Am avut o perioadă foarte bună, o situație în care puteam aspira la play-off, dar am pierdut puncte importante și am avut și anumite probleme legate de arbitraj în anumite jocuri. Nu a fost un an foarte bun”, a spus, după meci, Florin Marin.

Violeții sunt de părere că locul 11 nu este în concordanță cu ceea ce au arătat pe teren de la revenirea în Liga I.

„Felul în care am arătat în general, meritam ceva mai mult, dar e clar că și noi avem undeva anumite probleme, probabil a fost și probleme de pregătire din vară, când am venit mai mulți jucători, și accidentările, dar ușor-ușor sperăm să le reglăm și să fim mai buni”, a completat și Alexandru Curtean, mijlocașul timișorenilor.

„E frustrant, nu avem ce face asta e situația, trebuie să o scoatem la capăt. Îmi doresc ca noul an să fie de două ori mai bun ca acesta”, a precizat și Claudiu Belu-Iordache.

Reunirea lotului alb-violet este programată pentru 8 ianuarie, Florin Marin având în plan două cantonamente pe perioada iernii, ambele în străinătate. Primul, unul de acumulare fizică, se va desfășura în perioada 13-20 ianuarie, iar cel de-al doilea, care va cuprinde și șase jocuri de verificare, va avea loc în intervalul 21 ianuarie – 2 februarie în Antalya.

Redactor: Claudiu Sav