Digi24 Timișoara, o altfel de televiziune

Data publicării:
digi 4



Acum un an, v-am propus să ne fiți alături într-un proiect unic în România: reîntoarcerea la normalitate. Campaniile, emisiunile şi reportajele noastre v-au ţinut conectați la actualitate, fără să dea sentințe ori să tragă concluzii.

Simona Neumann, preşedintele Asociaţiei Timişoara Capitală Culturală, ne-a declarat: "Este un post de televiziune altfel pentru că este televiziunea oraşului şi regiunii deopotrivă. Este o televiziune altfel pentru că înţelege probleme politice, economice culturale. Are şi un caracter educativ, evidenţiază tot ceea ce este bun, util şi frumos în oraşul nostru".

Profesorul Camelia Moţ afirmă: "Digi24 Timişoara a fost o surpriză extrem de plăcută. Aduceţi în prim plan copii care sunt merituoşi şi iau premii şi au performanţe. Voi nu faceţi numai reportaje şi ştiri prin care arătaţi ce se întâmplă cu tinerii ci vă implicaţi direct."

Noi, echipa Digi24 Timișoara susținem principiile democrației și servim interesul public. Țelul nostru este bine definit: viitorul nostru, al românilor, poate fi schimbat în bine. Am sărbătorit alături de oameni, le-am fost alături în momente dificile și am prezentat curat și sincer ceea ce am văzut.

Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest din Timișoara: "Prezența Digi24 Timișoara pe piața media este una foarte vizibilă, caracterizată prin profesionalism, etică rigoare și respect față de timpul interlocutorului. Am simțit asta de fiecare dată."

Am crescut într-un an alături de oameni speciali și cauze nobile și am arătat cum să modelăm prezentul ca să schimbăm viitorul.

Medicul pediatru Mihai Gafencu și președintele Salvați Copiii Timișoara: "Digi24 este televiziunea pe care o așteptam în orașul meu. Este cea care a adus știrile cel mai aproape de oameni."

În 365 de zile am construit un proiect media unic. Am relatat momentele semnificative pentru oameni. Am fost în mijlocul evenimentelor și am transmis obiectiv, imparțial, riguros și corect.

Ciprian Bogdan, directorul Spitalului Județean din Timișoara: "Eu nu doresc decât mulțumesc echipei de la Digi de colaborarea de până acum care până acum a fost una de înalt profesionalism".

Prezentăm faptele care interesează, oamenii care contează, deciziile care afectează comunitatea, știrile relevante. Am ignorat cu bună știință senzaționalul inutil, întâmplările fără importanță și vorbele goale. Descriem actualitatea, fără comentarii, fără exagerări, precis și concis. Dumneavoastră trageți concluziile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri