Din parcare, la service: un individ a rupt, la zeci de mașini, oglinda din partea dreaptă

Data publicării:
oglinda prima 1

Locatarii de pe strada Timiş s-au trezit din somn, după ce din locul în care aveau parcate maşinile, se auzeau zgomote puternice: ”Am ieşit la geam, am văzut pe cineva, dădea cu pumnul în maşini, în oglinzi. Până am coborât eu jos, nu l-am mai găsit. Între timp a venit poliţia, a notat numerele de la maşini”, ”Vreo 50 de maşini, de acolo până în Dacia, cam 50 de maşini au păţit”, - Toată strada? ”Toată strada, plus Amforei. Acum trebuie să mă duc să schimb toată treaba asta, să îmi cumpăr o oglindă nouă, că asta nu se mai poate repara”.

Unii dintre păgubiţi au încercat să îşi repare singuri maşinile vandalizate: ”Acum toţi ne-am reparat cât de cât cu scotch, ca să poţi să pleci de pe loc, să faci ceva”, - Aţi improvizat? ”Am improvizat da, dar toată atârna pe jos, în fire stătea. 100 de euro minim, dar paguba e deranjul, că plăteşti o taxă şi nu dormi liniştit. Încercăm să o punem cumva la loc, măcar până o înlocuim”.

”În cursul nopţii, poliţiştii secţiei 4 au fost sesizaţi de către două persoane că oglinzile autoturismelor personale au fost distruse de către o persoană necunoscută”, a declarat Ionuţ Bocancea, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

Dacă va fi identificat, cel care a produs pagubele se va alege cu dosar penal pentru distrugere.

reporter: Adina Iriza
operator: Adrian Ionescu
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri