Sari la conținut

Discuții pentru salvarea financiară

Oficialii lui ACS Poli Timișoara s-au arătat dezamăgiți de hotărârea Curții de Conturi, dar spună că gruparea ar avea soluții de salvare din mediul privat. Un parteneriat public-privat ar putea intra în discuție, din vară.

„Purtăm discuții cu cineva interesat din străinătate pentru a veni partener în club, pentru moment, ca și partener până în vară și din vară să încercăm să schimbăm statutul societății”, a povestit Daniel Stanciu, managerul sportiv al timișorenilor.

Până la concretizarea discuțiilor în acest sens, gruparea alb-violetă se bazează pe sprijinul financiar primit din partea unuia dintre sponsorii clubului, dar și pe ultima rată din drepturile de televizare. În cazul ultimei variante, suma este condiționată de clasarea pe locul 11 sau mai sus, după ultima etapă a sezonului regular.

„În paralel, avem sprijinul unor parteneri de aici locali, pentru a duce mai departe acest sezon, sau până la capăt, să încercăm să îl închidem. MUSCĂ. Diferența pe care o mai avem de primit din drepturile de televizare, săptămâna viitoare, ne va ajuta foarte mult pe toț. Pe jucători, în special, la ei sunt restanțe”, a completat Stanciu.

Până la rezolvarea problemelor financiare, ACS Poli Timișoara întâlnește vineri, de la ora 20:30, ultima clasată, Petrolul Ploiești. Întâlnirea din ultima etapă a sezonului regular va fi transmisă în direct de Digisport 1.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Andrei Marina